Szanowni Państwo,
zapraszamy do wypełnienia ankiety, której celem jest zbadanie w jaki sposób konsumenci z wybranych krajów w Europie postrzegają produkty spożywcze w formie proszku.
Ankieta prowadzona jest w ramach międzynarodowego projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki (NCN) (2019/01/Y/NZ9/00051) oraz Szwajcarskiej Narodowej Fundacji Nauki (SNSF) w konkursie ALPHORN, którego kierownikiem jest dr hab. Anna Michalska-Ciechanowska, prof. uczelni oraz prof. Wilfried Andlauer (HES-SO Valais-Wallis, Sion, Szwajcaria). Projekt jest prowadzony we współpracy z hiszpańską jednostką CIAL należącą do Uniwersytetu Autonomicznego w Madrycie i Wyższej Rady Badań Naukowych (prof. Maria Dolores del Castillo) oraz Uniwersytet Miguela Hernandeza w Elche (Hiszpania)(prof. Angel Antonio Carbonell-Barrachina).
Link do ankiety: https://forms.office.com/e/vuYpRP2JhH
Ankieta została przygotowana w języku angielskim, polskim, francuskim oraz hiszpańskim (opcja wyboru znajduje się w prawym górnym rogu). Wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 10 minut.
Prosimy pamiętać, że w ankiecie nie ma odpowiedzi, które można uznać za poprawne lub błędne – jesteśmy zainteresowani Państwa punktem widzenia! Ankieta pomoże nam rozpoznać trendy związane z postrzeganiem sproszkowanych produktów spożywczych w różnych krajach. Jednocześnie informujemy, że prowadzone badanie jest zgodne z Uchwałą nr 9/2023 Rektorskiej Komisji ds. Etyki Badań Naukowych UPWr.
W razie pytań zapraszamy do kontaktu mailowego: anna.michalska@upwr.edu.pl
Dziękujemy za udział w ankiecie!
_______________________________________________
Dear Sir/Madam,
We would like to invite you to participate in a survey to investigate how consumers from European countries perceive powdered food products.
The survey is part of an international project funded by the National Science Centre (NCN) (2019/01/Y/NZ9/00051) and the Swiss National Science Foundation (SNSF) in the framework of the ALPHORN competition, led by Dr Anna Michalska-Ciechanowska and Prof. Wilfried Andlauer (HES-SO Valais-Wallis, Sion, Switzerland). The project is carried out in collaboration with the Food Sciences Research Institute (CIAL), jointly owned by the Higher Council for Scientific Research (CSIC) and the Autonomous University of Madrid (UAM) (Prof. Maria Dolores del Castillo) as well as the Miguel Hernández University of Elche (UMH)(Prof. Angel Antonio Carbonell-Barrachina).
The link to the survey: https://forms.office.com/e/vuYpRP2JhH
The survey can be completed in English, Polish, French and Spanish (please select the most applicable version for you). The selection option is located in the upper right corner). It will take no more than 10 minutes to complete.
Please note that there are no right or wrong answers in the survey – we are only interested in your opinion! The survey will help us to identify trends in the perception of powdered foods across different countries. At the same time, we would like to inform you that the survey is conducted in accordance with Resolution No. 9/2023 of the Rector’s Committee on Research Ethics of the UPWr.
If you have any questions, please contact us by e-mail: anna.michalska@upwr.edu.pl
Thank you for your participation!
_____________________________________
dr hab. Anna Michalska-Ciechanowska, prof. uczelni
ORCID: 0000-0002-8212-7894
ResearcherID: N-5880-2015
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
ul. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
tel: 071 320 77 22
e-mail: anna.michalska@upwr.edu.pl